10 декември 2012 г.

За нас

Монтажно направление към фирма САМЕЛ-90 АД е специализирано в монтаж на електронно оборудване.
Направлението разполага със съвременна високопроизводителна машина за SMD монтаж, линия за спойка вълна, възможности и дългогодишен опит за конвенционален монтаж на електронни елементи, асемблаж и тестване на готови електронни изделия.
Освен собствените си продукти, имаме капацитет и за външни поръчки. Работим успешно с редица български и международни фирми. На сайта на нашата фирма, можете да научите повече и да се запознаете с възможностите фирмата.


В този блог ще ви запознаем с подробностите за нашите продукти, проекти и успехи. Основната тема ще бъде едно специфично производство, което развиваме от около десет години.
Става въпрос за светодиодно осветление. Това е област, в която сме сред пионерите в България.
Имаме изградени обекти в цялата страна, които сами говорят за възможностите ни.
Имаме богата гама осветителни тела с мощни светодиоди отговарящи на съвременните нужди и изисквания.
От около месец осветителните тела с мощни светодиоди на САМЕЛ-90 са одобрени и включени в Списъка на материали и оборудване, допустими за финансиране BG161PO003-2.3.02 „Енергийна ефективност и зелена икономика”
Ние не сме вносители. Опитваме се и успяваме да създадем конкурентен продукт в България.
Целта на този блог няма да е само представяне на нашите продукти. Ще се опитаме да ви запознаем с повече подробности за светодиодното осветление и другите типове осветление. Ще се опитаме да обясним нещата достатъчно подробно и разбираемо за всеки.
Защо го правим?
Защото от години всички казват, че светодиодното осветление е осветлението на бъдещето. Според нас обаче, светодиодното осветление вече е осветление на настоящето. Липсата на информация е най-голямата пречка и с този блог ще се опитаме да я премахнем.
Можете да следите публикациите тук с отметка в браузъра, на стената ни във Facebook, или ако ни следвате в  NetworkedBlogs, Google Friend Connect и twitter. Можете да ни добавите в кръговете си в Google+. Можете да се абонирате и получавате на имейл публикациите тук, използвайки опцията Абонамент в горната лента.
За въпроси и поръчки ни пишете на имейла в Контакти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...