3 януари 2013 г.

Хотелски комплекс „Дръстър“

Един от първите обекти, в който наши светодиодни осветителни тела са използвани за декоративно осветление, е хотелски комплекс „Дръстър“ в Силистра. Осветлението е монтирано в ресторанта на пристанището и на пристана. Вече осма година осветителните тела работят при изключително тежки условия.На горните снимки не се са включени вградените в пристана осветители. В зависимост от нивото на река Дунав, осветителните тела, често работят потопени под вода и в целия интервал от температурни промени и атмосферни въздействия.


Осветителните тела използвани в обекта са тип „Светещ квадрат“. Предназначението им е предимно за вграждане на открито и в басейни, но имаме варианти, които са предназначени за вътрешно осветление. Максималната мощност е 5 W, а светодиодите могат да са с различни цветове. Комбинирано със специфична за предназначението оптика на практика списъкът с приложения е почти универсален.
Продуктът е включен в програмата за „Енергийна ефективност и зелена икономика“.

*Ако публикацията ви хареса, не се колебайте, да я споделите. За въпроси и поръчки ни пишете от страницата ЗА КОНТАКТ.

2 коментара:

  1. Получило ви се е повече от добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, има по-красиви обекти, защото възможностите и опита ни се увеличават с годините.В следващите публикации, ще ги видиш.

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...