12 януари 2013 г.

Светодиодно (LED) осветително тяло- Светещ квадрат

Светодиодните осветителни тела, тип Светещ квадрат са предназначени предимно за вграждане при външни условия. Идеални са за декоративни цели, вградени в земята в пешеходни зони.Осветителните тела имат висока степен на защита IP 68 и могат да бъдат използвани за осветление на басейни, фонтани до 1 метър дълбочина на потапяне. Ниското захранващо напрежение(12-24V) , гарантира безопасност на съоръженията при минимални разходи на електрическа енергия и дълъг период на експлоатация.
Цветът светлината, може да бъде бял (топъл, неутрален или студен), син, червен и зелен. Допълнително предлагаме изделията със специфична оптика, за по ефектно светоразпределение.
Осветителните тела тип Светещ квадрат, могат да се използват и за осветление на коридори и спомагателни помещения. Фирмата ни предлага такива варианти с възможност за окачване или вграждане на тавани с различна мощност и степен на защита.

Входно напрежение: 24VAC/DC,12VAC/DC
Консумирана мощност – от1 до 5W
Енергиен клас: А
Цвят на излъчваната светлина: Бял2700÷ 5000К , син, червен и зелен
Степен на защита на обвивката: IP68
Околна температура: -30÷+50°С
Маркировка на ЕО.: CE
Среден (номинален)период на работа:>50000часа
Цвят на корпуса: Основен-бял или сив
Размери: 98х98х30мм

*Ако публикацията ви хареса, не се колебайте, да я споделите. За въпроси и поръчки ни пишете от страницата ЗА КОНТАКТ.

2 коментара:

  1. Отговори
    1. В този блог представям техническите характеристики на изделията и нямам право, да коментирам цени. Имаме търговски отдел, който изготвя офиртите. Мога само да кажа, че цените ни за някои продукти, са съпоставими и дори по-ниски от тези на китайски аналози или водещите западни фирми. В случая с този продукт в зависимост от изискванията и условията при които работи, цената варира, но така е и за другите типове осветление.

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...