Контакти

За въпроси и поръчки пишете на имейл:

vuchov@samel90.com
инж.Георги Вучов -Ръководител на Монтажно направление


Адрес САМЕЛ 90 АД
гр. Самоков 2000 ул. “Преспа” №18


4 коментара:

 1. Има ли мощен светодиод който да се равнява по светлинен поток на Метал-халогенна лампа 400w. И заслужава ли си разликата в мощностите начинанието за подмяна на МХЛ с LED, при високата цена на светодиодите? Говорим за осветление на спортни площадки?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дори в момента това технически е възможно,но не разбира се с един светодиод. Ние на този етап, не можем да го осъществим. До година две, със скоростта, с която се развиват нещата, вече няма да е проблем. Остава разликата в цената, но пък живота на осветлението ще е по-дълъг, а и цените падат също толкова бързо. Имаме вече десетина монтирани осветителя в Арена Самоков, заменящи точно изгорели метал-халогенни.Не с такава мощност, разбира се. До към 2018 година в ЕС, ще се спрат и металхалогенните, заради наличието на живак в тях, а дотогава най-вероятно светодиодите, ще доста напред с материала.

   Изтриване
 2. Може ли да изпратите техническите характеристики на такова осветително тяло заместващо МХЛ от 400W на poliboy@data.bg може ли да се използва старото осветително тяло (да се преправи) и колко струва това?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Споменах в отговора, че в момента най-вероятно не можем да го осъществим, особено с директна замяна в същото тяло. Не съм упълномощен да давам информация, затова и по-горе е даден имейл за връзка, където могат да ви отговорят конкретно.

   Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...